Naisia, naisia, enemmän naisia!

November 27, 2017

Musta on vaivihkaa kehittymässä NaisasiaNainen. Juu-u, ei mikään henkilö, vaan ihan ehta nainen ;)

 

Mun elämään on jo pitkään kuulunut monella tapaa paljon naisia; kolme tytärtä, ammatti hyvin naisvaltaisella alalla, jossa 99 % työkavereista on upeita naisia ja itse työ tietenkin - mukana naiseuden ytimessä ja mullistavimmassa tapahtumassa ja lisäksi naisen hoitajana läpi elämänkaaren. En ole silti kokenut olevani koskaan mikään naisten puolestapuhuja tai feministi. Nyt tuntuu, että musta onkin kuoriutumassa pieni sellainen. Tässä on nyt jo vuosia tapahtunut jonkinsorttista kotelosta kuoriutumista ja se näköjään vaan jatkuu... Oikein sitä odottaa, millainen perhonen sitä lopulta onkaan :D

 

 

Viimeaikoina mun elämään on yhtäkkiä tupsahdellut paljon uutta naisenergiaa! Oon seurannut hämmästyneenä, miten paljon naisissa on yritteliäisyyttä ja ideoita. En ole tiennyt, ennen kuin tutustuin tuohon puoleen naisen maailmasta. Naisyrittäjiin. Osallistun IntoSeinäjoen tarjoamalle ilmaiselle yrittäjyysvalmennuskurssille, jossa sparrataan yrittäjäksi haaveilevia tai aloittelevia yrittäjiä. Valmennus ei ollut pelkästään naisille suunnattu, mutta jotenkin omaankin teemaani sopien pöydän ympärillä onkin istunut kymmenkunta naista intoa täynnä! Ensimmäinen ryhmä olikohan neljästätoista, jossa mukana on pelkkiä naisia :D Ja mitä ideoita naisilla onkaan! Se kannustus ja avun tarjoaminen on ollut jotain niin sydäntälämmittävää ja olen saanut tämän kuukauden aikana aika paljon uutta mietittävää. Erityiskiitos tässä Eevalle, Jonnalle ja Kirsille! 

 

Ja sitten... kirsikka kakun päällä! Jos jollekin on vielä epäselvää, niin mä oon hyvin ihastunut kotikaupunkiini Seinäjokeen! Ja sitten mulle käy niin, että aivan tuon mun rakastamani kaupungin ydinkeskustasta löytyy (ihan ilman mitään omia ponnisteluja) aivan ihana keltainen talo ja kaksi hyvin energistä ja valloittavaa yrittäjänaista, jotka tarjoavat käyttöön hyvin energisiä ja valloittavia tiloja tuosta talosta. Täydellisiä synnytysvalmennuksen pitämiselle ja yhteistyölle näiden naisten kanssa! Voin kertoa, että fiilikset on olleet aika jees :D Että kiitos vaan Annet! 

 

Tää naisenergian määrä on melkein säästänyt mut kaamosmasennukselta. Se on ympäröinyt mua ja opettanut paljon uutta, myös musta itsestäni. Oon ajatellut rohkaistua olemaan naisten puolesta puhuja siitä näkökulmasta, mikä mun mielestä on tärkeä. Se on äitiys, johon kiinteästi liittyy koko naiseus. Ja yksi tapa päästä vaikuttamaan naisten ajatuksiin näistä asioista on tarjota synnytysvalmennusta, joka keskittyy johonkin muuhun kuin ”mene sairaalaan ja ota puudutus”- ajatukseen. Naisissa on oikeasti aivan jumalaton voima ja viisaus, kunhan se vaan löytyy sieltä! 

 

Joku voisi nyt ajatella, että viiden lapsen äitinä omistan koko elämäni lapsilleni. Mutta eihän se niin mene. Mä omistan mun elämän mulle ❤️ Ja vähän muillekin naisille.  

 

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle