Mä olen mukana, ole sinäkin ♥︎

January 11, 2018

Teema NAINEN jatkuu jälleen tässäkin kirjoituksessa.

 

Tää on nyt niin tätä, Naiseuden Voiman kohoamista. Oletteko kuulleet, että maailmalla on meneillään naiseuden voimaliike? Mä olen kuullut, että naiset ovat muuttamassa maailmaa. Tiedättekö, miten se tapahtuu? Nainen kerrallaan. Se tapahtuu jokaisessa meissä. Ja se tapahtuu tiedostamalla. Kun muutos tapahtuu naisissa, se tapahtuu lopulta koko maailmassa.

 

Se tapahtuu nainen kerrallaan ja ilon kautta. Mussa se on tapahtumassa ja minä olen siinä mukana. Haluan olla muuttamassa ja muuttumassa. 

 

Mun kasvu alkoi kolme ja puoli vuotta sitten. Sain elämääni tilan, joka antoi vapauden havahtua. Havahtumisen myötä löytyi tasapainoa, kiitollisuutta, läsnäolon hetkiä, itsetuntemusta, tietoisuutta, oivalluksia ja valtava halu oppia lisää. Kasvu ei ole mitään, mikä tapahtuu ja sitten loppuu. Se on jatkuva, valtavan mielenkiintoinen prosessi ja tasapainoilua. Välillä hidasta; tuntuu, että kadotan kaikki avaimet, en ymmärrä mitä tapahtuu tai mistä on kyse. Nopeaa, kuten nyt, kun tuntuu että pursuan voimaa ja iloa ja rauhaa. Tasapainoilua henkisen ja ruumiillisen välillä. Tasapainoilua tekemisen ja olemisen välillä. Tiedostamattoman egon ja tietoisuuden välistä tasapainoilua, ajattelun ja tunteiden tiedostamista ja irti päästämistä. Työtä sen kanssa, että ei jatkuvasti elä menneisyydessä tai tulevaisuudessa. Koska portti iloon ja rauhaan on aina tässä hetkessä. Se löytyy aina itsestä, ei mistään muualta. Onpa ollut mielenkiintoista huomata, miten paljon mieli askartelee kokoajan menneessä tai tulevassa ja miten hyvältä tuntuu olla tässä hetkessä ja kuinka sitä voi tiedostamalla harjoitella. 

 

Olen päättänyt, että en tee enää asioita, jotka eivät ole minusta oikein. En tee enää asioita, jotka eivät tunnu minusta hyvälle. Aina ei voi valita, koska elämä on kuitenkin (onneksi) hyvin yllätyksellistä ja kaikenlaista tulee vastaan, myös asioita jotka eivät tunnu hyvälle tai joita ei halua tai jotka eivät tunnu oikealle. Avain tähänkin on läsnäolossa. Ottamalla asiat sellaisina, kuin ne tulevat ja elämällä hetket sellaisina kuin ne ovat, taistelematta vastaan, analysoimatta, tarkkaillen ja ollen läsnä nämäkin asiat muuttuvat osaksi elämää, joka kasvattaa ja muokkaa mua. Suuria asioita opittavaksi!

 

Olen matkalla. Olen oppinut jo paljon uutta ja innoissani siitä, mitä kaikkea voin vielä oivaltaa. Musta tuntuu, että olen vasta löytämässä sen, mitä olen. Olen ehkä luullut tietäväni, kuka olen, mutta se mitä olen, on vasta aukeamassa ja vahvistumassa. Ja se, mitä olen, vahvistuu kaikessa, joka hetki. Äitinä, vaimona, kätilönä ... Siis NAISENA. Itsensä kuunteleminen ja tunteminen. Arvostaminen, rakastaminen ja huolenpito. Asioiden tekeminen rohkeasti sillä tavoin, kuin ne ovat minulle parhaaksi, ei yleisten normien mukaisesti. Voima muutokseen, kun on muutoksen aika.

 

Meillä on kaikki ihan tässä ja juuri nyt. Aina. 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle