Mitä tapahtuu?

February 15, 2018

Mitä tapahtuu, kun naisen sisältä löytyy yhtäkkiä valtava rohkeus? 

 

Seisoin 10 päivää sitten tienristeyksessä. Risteyksestä lähti muutama tie; pari kolme aika kapean oloista polkua, joiden epäilin päättyvän aika pian tiheään ja piikkiseen pensaikkoon. Yksi leveämpi, joka näytti jatkuvan kauemmas, mutta en yhtään nähnyt, mihin. Se katosi horisontin taa.

 

Pohdin hetken, asettelin arvojani ja rajojani vaakakuppiin. Mietin hyvinvointiani, haaveitani, toiveitani ja kaikkia niitä asioita, joita pidän elämässäni erityisen merkityksellisinä. Pohdinta oli vaikeaa, koska monet näistä asioista asettuvat päällekkäin ja limittäin. Niitä ei ollut helppoa laittaa tärkeysjärjestykseen. Jouduin itseni kanssa todelliseen mylläkkään. Meinasin luovuttaa. Meinasin päästää irti tärkeimmistä arvoistani ja rehellisyydestäni itseäni kohtaan ja valita sen pienen, pensaikkoon johtavan polun, joka oli kuorrutettu ahdistuksella, omien rajojen vääränlaisella rikkomisella ja arvojen polkemisella. Tajusin, että jos lähden sille polulle, joudun ikuisiksi ajoiksi sinne pensaikkoon, josta ei ehkä enää pääse tai löydä ulos.

 

Mutta sitten löytyi rohkeus. Tajusin yhtäkkiä, että vain olemalla umpirehellinen itselleni ja muille siitä, mikä minulle on tärkeää ja mitä minä pidän oikeana, voin elää täyttä elämää. Aluksi se oli vain pieni valopilkku. Lopulta varmuus ja riemu kerääntyivät kuin valtavaksi valopalloksi sisälleni. Sen jälkeen on tuntunut monta kertaa sille, että lentäisin jos osaisin. Valitsin siis tuon leveämmän tien, jossa on tilaa tanssia ja jopa lentää.

 

Olin löytänyt todellisen rohkeuden lähteelle. Rohkeus ei ole sitä, että ei osaa antaa periksi tai että ei osaa antaa olla. Rohkeus on uskallusta ymmärtää, mikä on itselle parhaaksi ja toimia sen mukaan. Joskus se on periksi antaminen tai ajatus "antaa olla", joskus ei. Sen tietää kyllä. 

 

 

Kutsun teistä jokaista liittymään Rohkeiden Naisten Liigaan. Liigassa mietitään omia tarpeita, niiden kunniottamista, itsensä arvostamista ja rakastamista. Rohkeiden Naisten Liigassa opitaan tekemään rohkeita, joskus kipeitäkin, mutta voi, niin voimaannuttavia ratkaisuja oman itsensä suhteen. Rohkeiden Naisten Liigaan voit liittyä nyt heti, omassa mielessäsi. Sinä pystyt mihin tahansa, sinä voit toteuttaa haaveesi, kunhan olet rohkea ♥︎

 

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle