Kaksi palaa saippuaa

April 2, 2018

Olen tässä jonkin aikaa ollut innostunut luonnonkosmetiikasta. Ajoittain ahdistaa ajatus siitä, miten paljon tulee (ja on elämän aikana jo tullut!) hierottua itseensä synteettisiä kemikaaleja. Olen pidempään jo käyttänyt luomukosmetiikkaa ihon hoitoon, kuten Madaran tuotteita, mutta nyt päätin lähteä perehtymään kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan vähän syvemmin. Ostin Flow Cosmeticin palashampoon ja hämmästyin; minun hennoille, vaaleille hiuksilleni tuo tuote sopii täydellisesti! Ajattelin, ettei tuollaisesta palasta voi tulla kuin pahalle päälle, mutta toisin kävi! Hieroin epäillen kosteaa shampoopalaa hiuksiini... ja mikä ihana,  runsas vaahto ja puhtauden tunne! En tarvitse oikeastaan hoitoainetta hentoon hiukseeni, mutta aion kyllä selvittää, minkälaisia hoitoaineita on tarjolla. Pesun jälkeen hiukset olivat puhtaan tuntuiset eivätkä mitenkään takkuiset. Jätin jopa muotoilutuotteen pois föönätessani kuontaloa.

 

Minulla on ollut jo pidempään käytössä italialainen oliivisitruunasaippuapala, eikä se nyt oikein meinaa kulua mihinkään. Se näissä palasissa on (hyvä puoli), että ne eivät taida loppua keskenkään aivan pian. Ja ne muovipulloröykkiöt! Niitä ei enää olisi, ellei olisi teinejä. Aion yrittää jossain kohtaa innostaa nuoret neidot palashampoosta ;) Tosin kuulin kokemuksen, että pitkille hiuksille ottaa aikansa, ennenkuin hius tottuu luonnolliseen puhdistukseen. Tätä varoiteltiin myös Flown shampoopalassa, mutta minun hiuksiini tuote toimi välittömästi ja hyvin. Elämän pieniä iloja, kun pesuhuoneen penkillä on vain kaksi palaa saippuaa.

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle