Tikapuilla.

April 23, 2018

Tässä on mennyt kohta kolme kuukautta... elämässä on ollut kyllä vauhtia! Vuosi alkoi niin hyvin, rentoutumista, meditoimista, joogaamista, läsnäoloa ja hengittämistä. Mutta se kesti vain tammikuun. Helmikuussa räjähti vauhtiin ehkä elämän tähän mennessä opettavaisin ajanjakso. Nyt, näiden kolmen kuukauden aikana, kun olisi OIKEASTI tarvinnut tuota hengittämistä, rauhoittumista ja läsnäoloa, ne ovat unohtuneet totaalisesti. Elämä on mennyt pitäessä yhteyttä joka suuntaan hirveässä somepuurossa ja ajoittain voimakkaankin raivon kohteena. Sitä on joutunut pohtimaan ja punnitsemaan arvojaan ja periaatteitaan oikein tosissaan, nielemään välillä kiukkua ja räjähtelemään, itkemään ja nauramaan ja tuntemaan erittäin suuria tunteita, monestakin syystä. Pää on kuitenkin pysynyt kohtuullisen kasassa ajattelemalla, että elämä on rikas, rämä, mutta oma ja oikealla tiellä ollaan. Omia rajojaan ja arvojaan on vaan ihan pakko kunnioittaa voidakseen hyvin.  Vakaa usko siihen, että kaikilla tapahtumilla elämässä on oma tarkoituksensa ja pelon unohtaminen jo monta tikapuun porrasta sitten ovat auttaneet eteenpäin. Tara Langen Tunteiden tikapuita opiskellessaan toteaa kuitenkin, että vaikka ihminen elää  seitsemän vuoden sykleissä ja siirtyy suuremmassakin mittakaavassa portaalta toiselle, myös kolmessa kuukaudessa voi käydä kaikki portaat läpi, helposti :D

 

Tällä hetkellä kikkailen ja keikun jossain neutraaliuden portaalla, pudoten välillä vihaan ja kiipien siitä sitten taas ylpeyden ja rohkeuden kautta takaisin. Edessäni ovat vielä halukkuus, hyväksyntä, ymmärrys ja rakkaus. Jollain tasolla sitä on elämässään noita jo saavuttanutkin, mutta tämän taistelun suhteen lopputulos on vielä avoin. Elämänsyklissä olen jo kokonaisuudessaan menossa suurinpiirtein siellä, missä kuuluukin 35-42 vuoden ikävälillä; hyväksynnässä ja ymmärryksessä. Todennäköisesti tämän kevään kokemuksen onkin tarkoitus sysätä minut johonkin seuraavalle tasolle; ellen sitten putoa apatiaan. Jos näin käy, sillekin on tarkoituksensa ❤️ Elämä on aivan mahtava seikkailu, malttaisiko siihen millään olla hyppäämättä mukaan?

 

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle