✔︎ Hedelmäpuu; "en tykkääkään"

August 15, 2018

Tämä vuosi on ollut aika mutkikas. Mulla ei ole kuitenkaan tapana yrittää siloitella mutkia suoriksi, vaan mennä sinne, minne tie johtaa ja selvittää se, mitä mutkan takana on. No monia mutkia olikin ja aina kun menin yhden mutkan taakse ja ohi, opin jotain itsestäni. Tämä vuosi on ollut mutkikas ja juuri siksi ehkä taas tähän mennessä paras vuosi elämässäni. Sitä on vielä vajaa puolikas jäljellä ja luulen, että muutama mielenkiintoinen mutka on vielä edessä. 

 

Vaikka en mutkia suoriksi haluakaan, olen tässä oppinut, että hieman suoremmin ja selkeämmin voi kulkea. Ainakin mulle selvisi, mitä EN ole; en ilmeisesti ole myyjä, kauppias, en toimistotyöntekijä enkä ihminen, joka kyseenalaistamatta täällä kulkee. Selvisi, että enneagrammityyppini on seitsemän, joten olen innostuja. Tämänkin kanssa täytyy vaan oppia elämään; en nykyään pidä kasvimaata, en tee käsitöitä ja pyrin välttämään projekteja, joita en usko jaksavani viedä loppuun. Noh, niitäkin edelleen kyllä on, viimeisin ihan käsillä :D

 

Mulle selvisi, että olen KÄTILÖ, sydämestäni ja nyt vasta löytämässä kaiken sen, mitä se mulle merkitsee ja millä tavalla haluan sitä työtä tehdä. Mulle selvisi, että haluan oikeastaan vähemmän. Rauhoittua ja keskittyä. Focus on alkanut hahmottua. 

 

Joten sinä, joka kenties tykkäät sivustani Facebookissa sen vuoksi, että myin saippuaa, voit klikata "en tykkääkään" Hedelmäpuusta. Tästä lähin myyn vain parempaa synnytyskulttuuria ja kätilöhommia, mutta suosittelen silti lämpimästi ihanaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa kuten Saaren Taika, Famo ja Fiininaturally :) Maailma pelastetaan muovilta juuri niillä pienillä teoilla. 

 

Aloitan rentoutusohjaajan opinnot syyskuussa ja virittelen muutenkin kaikenlaista mukavaa pääni sisällä ja toivottavasti joskus myös sen ulkopuolella. Mulla on kuitenkin koko ajan henkiset villasukat jalassa ja kohta on kiva alkaa taas polttaa kynttilöitä (ei kuitenkaan tehdä sitä molemmista päistä).

 

Ihanaa syksyä ja intuitiivisia hetkiä vaistonvarassa just sulle ♥︎

 

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle