KIITOLLISUUS.

March 30, 2019

Olen kiitollinen siitä, että tunnen kiitollisuutta. Minusta se on ihanin tunne maailmassa ja tuo valtavasti valoa elämään. Olisin oikein mielelläni kiitollinen joka ikinen päivä, mutta eihän se niin mene. Minusta paras kiitollisuuden tunne on se, joka tulee aivan yrittämättä, yllättäen ja itsestään. Se vain nousee yhtäkkiä sydämestä, purskahtaa, valtaa koko ihmisen ja tekee olon todella onnelliseksi. Ihan paras tunne. Kiitollisuus sisältää kaikki myönteiset tunteet, kuten onnen ja ilon. Se on kokonaisvaltainen, ihana hyvänolon tunne. Tänään minulle tuli se tunne. Se tuli kukista, lapsista ja työstä jota saan tehdä.

 

Kiitollisuus ei ole elämässä välttämättä joka päivä läsnä, mutta kiitollisuutta voi kyllä oppia tuntemaan ja muistuttaa itseään päivittäin asioista, joista kannattaa olla kiitollinen ja jotka eivät ole itsestään selvyyksiä. Terveys, perhe, ystävät, koti... Meillä on niin paljon itsestään selviä asioita, että harvemmin me jaksamme kiinnittää niihin huomiota. Emme muista myöskään kiittää heitä, jotka ovat rakkaita. Kiitollinen voi olla myös vastoinkäymisistä ja huonoista päivistä, koska niilläkin on oma tarkoituksensa ja yleensä ne voi aina kääntää omaksi voimakseen jossain vaiheessa.

 

Kiitos sinulle, jos luit tämän ja valoa elämääsi! Elämä itsessään on kiitoksen arvoinen. 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Hedelmäpuun blogi
Viimeisimmät postit

March 30, 2019

February 8, 2019

October 15, 2018

Please reload

Arkisto
Please reload

Tags
Seuraa Hedelmäpuuta
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Ota yhteyttä

Heli Rämäkkö

tmi Hedelmäpuu

Kätilö 

Hypnosynnytysohjaaja

 Imetysohjaaja

Rentoutusohjaaja 

p. 040 5507805

heli@hedelmapuu.me

Seinäjoki

Y- tunnus 2863138-1

rekisteri- ja tietosuojaseloste

Ota yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiin!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 by Hedelmäpuun Heli. Proudly created with Wix.com